KASVOHOIDOT


Tehokkaiden hoitotulosten takaamiseksi hoitolassa on käytössä HydraFacial -ihonhoitolaite. Hydrafacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Hydra Facial Signature

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Lisäpalveluna LED -valohoito 15min / 25€
Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

45 min / 115 €

60 min / 155 €

Hydra Facial Clarifying

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

Lisäpalveluna LED -valohoito 15min / 25€
Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

Hydra Facial Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

Lisäpalveluna LED -valohoito 15min / 25€
Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

60 min / 190 €

60 min / 190 €

Hydra Facial Radiance

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Lisäpalveluna LED -valohoito 15min / 25€
Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

Hydra Facial Platinium
(All Inclusive)

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led-valohoidolla.

75 min / 249 €

15min / 45€

Koneellinen kasvolymfa ilman kasvohoitoa

  • Poistaa turvotusta
  • Parantaa ihon väriä
  • Tasapainottaa
  • Vähentää hiusjuonteitaja ryppyjä
  • Poistaa kuonaa ja epäpuhtauksia

.

Led -valohoidot ilman kasvohoitoa

LED-valohoidolla on ihoa parantava vaikutus. Käytetään ryppyjen ja juonteiden hoitoon, aknen ja rosacean hoitoon.

Punainen LED-valo: vähentää ihon punakkuutta ja ikääntymisen merkkejä.
Sininen LED-valo: tasoittaa ihon kosteustasapainoa, vähentää rasvaisuutta ihossa ja tulehduksia rauhoittava.

15 min / 35€


30min / 58€

pHformula kausihuolto -kasvohoito

Kausihuolto -kasvohoito on suunniteltu Suomen vaihtuvien vuodenaikojen mukaan. Kasvohoito tehdään pHformulan laadukkailla ihonhoito tuotteilla.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, naamion, päähieronnan sekä loppuvoiteet.

.

M.A.M.A Glow hoito

Hemmotteleva ja kirkastava hoito odottaville ja imettäville äideille.

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, ihoa kirkastavan C-vitamiini käsittelyn, viilentävän ja rauhoittavan peel off -kasvonaamion, naamion aikana lämpimän jalkakompressin, jalkanaamion sekä jalkahieronnan, loppuvoiteet.


60min / 76€


30min / 69€

pHformula pinnoitushoidot

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.

Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä

.

C.R. pinnoitus:
Tehokas ja voimakas pinnoitusgeeli krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista.

A.G.E. pinnoitus:
Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä, pinnallisia ja keskitason ilmejuonteita.

A.C pinnoitus:
Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus joka edistää ongelmaihon tasapainottamista

M.E.L.A. pinnoitus:
Voimakas sekoitus pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Ehkäisee voimakkaasti tyrosinaasin entymaattista toimintaa, samalla stimuloiden epidermiksen erilaistumista ja siten tehostaen epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen. Innovatiivisen ja erittäin tehokkaan toimintatavan ansiosta merkittävän näkyvät tulokset saavutetaan riskittömästi. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon

Kasvo & decolte hieronta + naamio

Hemmotteleva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvo & decolte hieronnan, kasvonaamion ja naamion aikana päähieronnan.


30min / 52€