Kasvohoidot


Tehokkaiden hoitotulosten takaamiseksi hoitolassa on käytössä HydraFacial -ihonhoitolaite. Hydrafacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.

Hydra Facial Signature

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Lisäpalveluna LED -valohoito 10-15min / 15-25€

Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

45 min / 107 €

60 min / 145 €

Hydra Facial Clarifying

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

Lisäpalveluna LED -valohoito 10-15min / 15-25€

Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

Hydra Facial Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

Lisäpalveluna LED -valohoito 10-15min / 15-25€

Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

60 min / 175 €

60 min / 175 €

Hydra Facial Radiance

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Lisäpalveluna LED -valohoito 10-15min / 15-25€

Lisäpalveluna kasvolymfa 15 min / 30€

Hydra Facial Platinium
(All Inclusive)

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led-valohoidolla.

75 min / 239 €

Koneellinen kasvolymfa ilman kasvohoitoa

15min / 45€

Led -valohoidot ilman kasvohoitoa

10-15min / 30-40€

.