MICROBLADING


Microblading on kulmien muotoilutekniikka, jossa ihoon viedään väripigmenttiä epidermikseen, eli ihon pintakerrokseen. Siinä käytetään rivissä olevista pienistä neuloista koostuvaa terää, nämä neulat muodostavat microblading-terän. Terä on suunniteltu yksittäisen kulmakarvan mahdollisimman tarkkaan jäljittelyyn. Microbladingin avulla pystytään muokkaamaan ja täyttämään kulmakarvoista puuttuvia koloja piirtämällä hentoja microblading-karvoja. Toimenpide muistuttaa tatuoimista, mutta pysyvyys ei ole yhtä pitkäkestoinen. Microblading-kulmat haalistuvat noin vuodessa. Kulmiin kannattakin tehdä kerran vuodessa ylläpitohoito, jos haluaa pitää kulmat hyvännäköisinä. 

KESÄKUUN KAMPANJA 169€ (NORM. 290€)

Kenelle microblading sopii?

Microblading sopii henkilölle, joka ei ole täysin tyytyväinen omiin luonnollisiin kulmiin. Microbladingin avulla voidaan tasata kulmien välistä epäsymmetriaa. Palvelu sopii henkilölle, jolla on harvat tai olemattomat karvat. Microblading sopii henkilölle, jotka haluavat säästää aikaa meikkaamiselta. Heille, jotka haluavat näyttää hyvältä myös treenatessa. Microblading sopii myös henkilöille, joilla on omaa karvaa, mutta haluavat tuuheammat kulmat. 

Microblading ihossa

Microbladingin pysyvyys on yksilöllistä, siihen vaikuttaa ihotyyppi ja muut ulkoiset tekijät, kuten UV-altistus, auringonsuoja, aineenvaihdunta, kuinka paljon asiakas treenaa tai saunoo. Yleinen pysyvyys on noin 6 – 12 kk, sen jälkeen on syytä tulla vahvistukseen. Vaaleammat sävyt haalistuvat nopeammin kuin tummat, näin olleen he saattavat tarvita extravahvistuksen jo aikaisemmin.  

Pigmentit

Meillä on käytössä Swiss Colorin laadukkaat sveitsiläiset pigmentit, jotka eivät sisällä rautaoksideja tai allergeenejä. Kulmista ei koskaan tule siniset tai lohenpunaiset ajan myötä.  Swiss colorin pigmenttien kanssa ei ole pelkoa epäpuhtauksista ja ovat turvallisia käytössä ja soveltuvat kaikille.   

HOIDON KULKU 

Toimenpide kestää noin 2 – 2,5 tuntia. 

Kulmakarvat puhdistetaan ja asiakkaalle piirretään alustava luonnos, asiakkaan toiveita kuunnellen. Luonnoksessa otamme huomioon kasvot, silmät, nenä ja hiusraja, jotta kulmat istuvat kasvojen luustoon ideaalisesti ja symmetrisesti. Aloitamme microbladingin vasta kun asiakas on 100% tyytyväinen luonnokseen.  

Ensimmäiset vedot tehdään ilman puudutetta, jotta kulmien lihakset eivät rentoutuisi ja näin kulmista voi tulla epäsymmetriset. Ensimmäisten vetojen jälkeen kulmiin laitetaan puudutetta.  

Käsittelyn aikana saatat tuntea pientä nipistelyä tai raapimisen tunnetta, mutta kokemus riippuu henkilökohtaisesta kivun sietokyvystä ja ihotyypistä.  

Käymme läpi kotihoito-ohjeet ja varaamme ajan vahvistukseen 5 – 10 viikon päähän. 

Hintaan kuuluu ensimmäinen vahvistus, jossa täydennetään väriä ja tehdään mahdolliset muutokset. Todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen jälkeen, sillä 15-20% tehdyistä karvoista häviää ensimmäisen käsittelyn jälkeen. 

ENNEN KÄSITTELYÄ

 • Valmistaudu siihen, että kulmat saattavat hieman punoittaa. Yleensä punoitus häviää nopeasti, viimeistään seuraavana päivänä.  
 • Vältä näitä lääkkeitä 48 tuntia ennen toimenpidettä: ibuprofeiini, aspiriini ja muut kipulääkkeet sekä verenohennuslääkkeet. 
 • Vältä alkoholia ja kofeiinia 48h ennen käsittelyä (kiihdyttävät verenkiertoa) 
 • Omega-3 tuotteiden sekä E-vitamiinilisät olisi suositeltavaa lopettaa noin 2-3 viikkoa aikaisemmin (Nämä voivat ohentaa verta) 
 • Vältä tuotteita, joissa on Retin A:ta (tretinoiinia) ja A-vitamiinia kuukautta ennen microblading käsittelyä kulmakarvojen alueella. 
 • Vältä AHA- ihonhoitotuotteita noin viikon ennen toimenpidettä.  
 • Suosittelemme sinua lopettamaan anti-age -tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpidettä 
 • Älä luovuta verta samana päivänä, kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä.  
 • Älä mielellään poista kulmakarvojasi millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä. 
 • Ole avoin allergioistasi, kroonisista sairauksistasi ja muista terveyteen vaikuttavista asioista!  
 • Kerro kaikki asiat, joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, joilla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi. 

MICROBLADINGIÄ EI SUOSITELLA

 • Raskaana oleville ja imettäville 
 • Diabeetikoille (paitsi lääkärin suostumuksella) 
 • Verenohennuslääkkeitä syöville (paitsi lääkärin suostumuksella) 
 • Syöpää sairastaville 
 • Roaccutan-lääkekuuria syöville (pigmentointi voidaan tehdä vuoden kuluttua kuurin loppumisesta) 
 • Verenvuototautia sairastaville 
 • Jos sinulla on ihosairaus, arpi, ihottuma tai parantumaton haava 
 • Jos sinulla on HIV tai hepatiitti 
 • Antibioottikuurin aikana 
 • Jos sinulla on kestoväri-, parafenyylidiamiini- tai hiusväriallergiaa, olisi hyvä selvittää lääkärissä mille aineelle olet allergisoitunut, ja sisältävätkö microblading-pigmenttimme mahdollisesti allergisoivaa ainetta. 

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Jos laiminlyöt jälkihoito-ohjeita niin kulmista ei varmasti tule suunnitellun näköiset ja ne vaativat enemmän vahvistuksia/korjauksia joka tuo lisäkustannuksia sinulle.  

Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!